Ga naar de inhoud

Bestel nu: Van Keukenprins(es) tot Kookboekauteur

Droom jij al jaren over een eigen kookboek, maar heb je geen flauw idee wat er allemaal bij komt kijken? Vraag jij je af waar je in hemelsnaam moet beginnen? Tegenwoordig hoef je niet meer maandenlang met je concept te leuren of te gaan zitten wachten tot je benaderd wordt door een uitgever om jouw kookboek uit te geven.  

Van keukenprins(es) tot kookboekauteur is een praktische handleiding die je stap voor stap laat zien hoe je zelf jouw kookboek uitgeeft. Na het lezen van dit boek weet je: 

  • Wat een kookboek een goed kookboek maakt
  • Hoeveel tijd en geld een kookboek maken en uitgeven kost
  • Hoe je ervoor zorgt dat jouw kookboek er professioneel uitziet 
  • Hoe een eigen kookboek jouw expertstatus vergroot 
  • Hoe je jouw kookboek succesvol kunt promoten en verkopen 

Laat je inspireren door de verhalen en praktische tips uit de praktijk van andere kookboekauteurs en maak nu écht werk van jouw kookboekidee! 

Waar wacht je nog op? 

Wat kun je verwachten in Van Keukenprins(es) tot Kookboekauteur? Bekijk het hier:

Over de auteur

Ilona de Wit (1982) gaf – zonder enige kennis van zaken – in eigen beheer Het Bourgondische Bitterballenboek uit. Haar boek kreeg landelijke media-aandacht en meer dan 100 5-sterrenrecensies op Bol.com. In 2021 startte zij met de KookboekAcademie om andere foodies en foodprofessionals te helpen met het realiseren van hun kookboek. Als ze niet op reis is, op zoek naar lokale gerechten, vind je haar in de buurt van de BBQ op Curaçao of wandelt ze naar Santiago de Compostella.

Zin gekregen om werk te maken van jouw kookboekdroom?