Ga naar de inhoud

Kookboek Kickstart Call 30 minuten

Je hebt al wel ideeën over een kookboek of meer concrete kookboekplannen, maar je weet niet zo goed waar je nou het beste mee kunt beginnen. Of misschien ben je al begonnen maar twijfel je over de volgende stap? Boek een Kookboek Kickstart Call dan denk ik graag met je mee! Tijdens de online Zoom meeting (of telefonisch via WhatsApp) van 30 minuten kun je me alles vragen over het schrijven, maken en uitgeven van een kookboek.

Eenvoudig boeken:
Je plant de Kookboek Kickstart Call eenvoudig in via de kalendertool hieronder op een tijdstip dat het jou uitkomt.
De prijs is € 37 (incl. 0% BTW). Goed om te weten: het is een inhoudelijk gesprek waarin jouw kookboekidee centraal staat. Het is géén verkoopgesprek voor andere producten of diensten.

Dit is wat je kunt verwachten:
Tijdens een Kookboek Kickstart Call gaan we snel de diepte in zodat jij antwoord krijgt op prangende vragen over het schrijven, maken en uitgeven van een kookboek. We gebruiken de tijd die we nodig hebben om al je vragen te beantwoorden, met een maximum van 30 minuten. Is er tijd over? Dan stel gerust nog meer vragen. Tijd te kort? Er zijn maar een beperkt aantal vragen die in één call behandeld kunnen worden. Voorzie je een tijdsprobleem? Dan behandelen we de voor jouw belangrijkste onderwerpen eerst. Of plan meteen een dubbele call van 60 minuten voor slechts € 57,- (incl. 0% BTW).

Gebruik onderstaande betaalknop om jouw 1:1 Kookboek Kickstart Call van 30 minuten direct af te rekenen via Mollie of Bancontact.

Bedrag € -

Of gebruik onderstaande betaalknop om jouw 1:1 Kookboek Kickstart Call van 60 minuten direct af te rekenen via Mollie of Bancontact.

Bedrag € -